Sunday, September 4, 2011

Pühapäev

Eelmine nädalavahetus käisin Abrahami ja naabrimehe, ning tema lastega Rallicrossi vaatamas. Olgu siis ära öeldud veel, et naabrimehe lapsed olid umbes nelja aastased. Sõit raja äärde kestis 2 ja pool tundi ja me pidime sõitma ka kahe parvlaevaga. Kohale jõudes võtsime autost toolid ja istusime raja ääres olevale künkale maha ja nautisime etendust. Ning lisaks sinna sõites mõlemad väiksed poisid suutsid oksendada, mis mind väga ei häirinud, aga Abrahami häiris, kuna ta istus mõlema väikese poisi turvatooli vahel.


Eile me käisime Hjelmeland-is, mis on tunni aja kaugusel ja sama teed pidi, mis viis ralli raja juurde. Hjelmelandis toimus Puuvilja ja Lõhe festival. Olime seal natukene aega ja siis tulime uuesti tagasi. Festival ise oli suht rahulik, mõne esinejaga ja paljude erinevate putkadega.

Täna väga midagi ei ole teinud, kuna on suht päev otsa vihma sadanud. Kella viiest tulid Elleni ema, õde ja õe mees siia ja sõime koos õhtust.


Selline nägi välja minu lõunasöök üks päev see nädal, kuna mul oli võimalus teha leivaga võileiba, siis seda ma ka tegin. Karbi kõrval on näha siis seda, millega ma tavaliselt omale lõunat kooli kaasa teen.

Selline nägi siis välja vaade täna hommikul. Otseselt sel hetkel vihma ei sadanud, aga oli udu fjordi kohal ja pilved olid hirmus madalal.

No comments:

Post a Comment