Sunday, August 21, 2011

Pühapäev

Täna ärkasin üles ja pidime minema Trondi ja Abrahamiga traktorite võistlust vaatama. Traktorite võistlus ise on midagi sellist, kus spetsiaalselt ehitatud traktorid tirivad järjest raskemaks minevat kelku. Täna hommikune ilm oli suht vihmane ja kui me kell 11.30 liikuma hakkasime, siis tuli ikka päris palju vett taevast alla. Teel sinna peatusime ka ühes sõõklas, mis oli sõõkla nagu ikka kandikute ja lettidega, kus ma valisin omale mingisuguse lambaliha kartuli ja kapsaga, mille eest Trond maksis. Ja põhjus miks ma sellest räägin on see, et see maksis 171 norra krooni. Traktorite võitluspaika kohale jõudes ei näinud me väga palju liikumist ja kohe kui küsisime siis saime teada, et see ära jäetud, mis tähendas, et me pidime tagasi sõitma ja sõit oli mingi sugune tund aega.


28. kilomeetril jäi auto seisma ja me pidime ootama tunni enne kui keegi tuli ja pärast seda pidime praami ja bussiga jala koju minema ja auto jäi kuhugi bensiinijaama taha parklasse. Koju jõudes oli elutoas hunnik inimesi, kes olid kõik tulnud Karna sünnipäevale, mis tähendas, et mulle seletati midagi norra keeles ja ma väga aru ei saanud.

Umbes 30 minutit hiljem läksid kõik külalised ära ja Abraham kutsus mind kassipoegi vaatama, kes elasid naabermaja terassi all, ehk siis vanaema terassi all.

Ja siis see on vaade keldritoa aknast.

No comments:

Post a Comment